0 item(s) - 0.00€

Marcus Jordan Trophy Room Air Jordan precio barato


Air Jordan Malaysia Toen Jordan Brand voor het eerst aankondigde dat ze een tweede Air Jordan 12 Bordeaux zouden uitbrengen, eentje die verschilde van de Public School-samenwerking, namen de meesten meteen aan dat het vervolgpaar niet in de buurt van het eerste zou zijn. En voor sommigen die waarde hechten aan collabs boven inline releases, nee, waarschijnlijk zullen ze dat niet zijn. Maar de Air Jordan 12 Bordeaux moet niet als de tweede beste van zijn voorganger worden beschouwd. Er is weinig behoefte om de twee te vergelijken, wanneer je simpelweg een grote schoen omarmt voor wat het opweegt tegen elk ander scenario. ThisAir Jordan 12 is een geweldige release en ideaal voor het komende seizoen, doorspoelen in de wijngeïnspireerde bordeauxrode kap en een stabiliserende Sail-gekleurde tussenzool. Kijk uit naar de Air Jordan 12 Bordeaux op 14 oktober voor 190 bij geselecteerde Jordan Brand retailers zoals KicksStore.Colorway BordeauxMetallic SilverSailStyle 130690617Releasedatum 14 oktober 2017Prijs 190

Air Jordan new zealand   Het was slechts een kwestie van tijd voordat de Supreme x Louis Vuitton-print zijn weg zou vinden naar een paar Air Jordans. Deze trend vindt zijn weg naar verschillende aangepaste sneakers, maar de nieuwste is de Air Jordan 1. Ontworpen door Red Ribbon Recon, deze custom kenmerkt de Red Denim baseball jersey die werd getoond in de Supreme x Louis Vuitton Collection. Zoals u kunt zien, is deze Air Jordan 1 gemarkeerd met rode denim over het bovenwerk terwijl de Supreme x Louis Vuitton-branding overal doorloopt. Daarnaast hebben we een gelaserd Veg Tan-leer dat landt op de tonglasplaatjes, het aangepaste Red Ribbon Wings-logo en Pearlized White lamsleer Swoosh. De look wordt vervolgens aangevuld met rood lamsvel op de voeringen. De Supreme Louis Vuitton Air Jordan 1 Custom wordt geleverd met drie sets veters met wit, rood en zwart en een aangepaste Louis Vuitton-sleutelhanger. Ze worden ook geleverd met een op maat gemaakte Supreme x Louis Vuitton-doos. Deze gewoonte is gemaakt in samenwerking met Sneak Peek Luxury voor hun grootse opening die plaatsvindt op 31 augustus in Miami, FL. Slechts 4 paren zijn beschikbaar voor verkoop. Hieronder kun je meer afbeeldingen bekijken die je van dichterbij bekijken.

Air Jordan Singapore De Air Jordan 12 is in 1997 op het hof in de geschiedenis gecementeerd en sindsdien is het silhouet nieuw leven ingeblazen als een off-court-achtige stijl. De donkergrijze colorway verwisselt het leren bovenwerk voor suède en knikt naar de originele taxi-colorway door middel van gouden veterogen.

Related Product

Mannen Nike Kyrie 2 Rood Geel Wit

Mannen Nike Kyrie 2 Rood Geel Wit

Het is de tweede Nike signature schoenen voor Kyrie Irving. In het 2016-17 basketbal seizoen, draaid..

74.23€ Ex Tax: 74.23€

Mannen Nike Kyrie 3 Donker Blauw Rood Zwart Wit

Mannen Nike Kyrie 3 Donker Blauw Rood Zwart Wit

Geïnspireerd door de flexibiliteit en snelheid van Irving, heeft Kyrie 3 eenvoudige, lichte en vloei..

74.23€ Ex Tax: 74.23€

Mannen Nike Lebron James 10 Donker Blauw Hemel Blauw Groen

Mannen Nike Lebron James 10 Donker Blauw Hemel Blauw Groen

Geïnspireerd door LeBron James, leidde Nike in 2012 de mannen Nike LeBron 10. In een paar prestatie ..

74.23€ Ex Tax: 74.23€

Mannen Nike Lebron James 14 Blauw Wit

Mannen Nike Lebron James 14 Blauw Wit

LeBron streeft nog steeds naar nieuwe hoogtepunten in zijn basketbalcarrière, en de Nike-signatuursc..

78.21€ Ex Tax: 78.21€